marți, 1 martie 2011

Ce au barbatii in cap???

Ce avem noi, barbatii,  in cap atunci cand interactionam cu adeptele sexului frumos ?
In primul rand depinde cat e de frumos sexul :)
Lasand gluma la o parte, precum femeile, si barbatii au caractere diferite!
Vreti sa stiti ce e in capul armasarilor, dar, credeti-ma ca ne e de doua ori mai greu sa intram intr-al vostru!
Barbatii sunt simpli, arata tot timpul ceea ce gandesc. Practic sunt maimutoii perfect de manipulat.Exact cum va place!
Da, masculii au si numeroase defecte, pe care nu vreau sa le distribui acum. OK, gata cu introducerea, sa trecem la subiect!
  Cand un individ din sexul destept intalneste pe cineva din sexul opus, in primul rand se gandeste cum sa o bage in pat cat mai repede. Sau daca nu se gandeste direct la asta, are in gand doar “ce buna e aia”(daca e cazul) si chestii de genul, Asa euntem noi, poate suntem defecti din fabricatie, ca la urma urmei tot de un barbat am fost creati toti!
E mostenit genetic si demonstrat stiintific faptul ca masculul trebuie sa penetreze cat mai multe female de-a lungul maturitatii sale sexuale!
Stiu ca la inceput va este promisa dragoste, vi se capteaza atentia cu fel si fel de lucruri marunte, dar constatati uimite ca dupa un timp toate astea dispar, si dati vina pe nenorocitul care din cand in cand, sovaind, va mai tine de mana!
De cate ori v-ati intrebat, doamnelor, daca e  partial si vina voastra pentru ca relatia dintre tine si “cretinul care te raneste” se raceste, si ca “curvarul” incepe sa se uite dupa alta?
Recunoasteti ca pe lumea asta sunt si femei mai frumoase decat voi, iar ca privirile nu ranesc!
Un filozof zicea odata ca “femeia are o singura misiune in viata, anume aceea de a cuceri barbatul”! stiiiiu ca acum va spuneti in gand “pai daca nenorocitul se uita dupa altele si vrea sa ma insele cu tot ce are vagin si sani, eu ce pot sa fac” sau veti pomeni de emanciparea femeilor, bla bla bla.
Cum veti urca voi scara sociala, noi tot vom lua liftul si vom ajunge inaintea voastra, dar nu despre asta este vorba. Nu sunt adeptul dezechilibrelor in relatii, dar sa ajungem la final, ca mi-e foarte somn spun urmatoarele!
DAAA, barbatii au in cap doar sex, si DAAAAA, femeile au in cap de doua ori mai mult sex!Noi admitem, voi negati!
Avem in cap distractie, cu cat mai multe fete, vorba lui Fernando de la Caransebes:”Daca tot murim, sa dam banii pe femei!!!”,dar in acelasi timp suntem in stare sa dam totul pentru femeia care STIM NOI(nu ea) ca merita.
Voi continua, noapte buna!!!

14 comentarii:

  1. asta cu sexul destept nu am inteles-o. credeam ca o sa ne vorbesti despre barbati...
    deci care ar fi concluzia? masculii sunt intradevar asa de superficiali si nedornici de implicare sentimentala cum se spune din popor? eu credeam ca mai exista speranta...

    RăspundețiȘtergere
  2. lolo, sorry, nu mai exista speranta :))... dar daca vezi ca nu se implica, incearca sa-l faci tu pe el sa se implice!!sedu-l, trage de el ( nu vulgar), da-i doua palme, gasesti tu ceva, ca doar esti fata desteapta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ok. sa o luam altfel. studiu de caz.
    sa zicem ca john era cuplat cu mary. si mary s-a saturat de fazele pe care le face john si ii spune stop. acum john incearca sa se impace cu mary si ii declara dragostea lui eterna si dorinta de a se schimba si a deveni un baiat mai bun pt ea. numai ca, spre ghinionul lui john, de fiecare data cand mary se gandea sa ii mai dea o sansa, il prindea cum agata alta duduie prin baruri? acum ce sa creada saraca mary? ca doar ea e fata buna

    RăspundețiȘtergere
  4. uite, john promite, mary se gandeste...
    verseau (adica eu) spune ca john nu se va schimba niciodata, iar daca mary vrea sa mearga mai departe trebuie sa scape de john. scurt si cuprinzator... adica una-i una si alta-i alta
    doar sa vorbesti nu e la fel cu a vorbi+ a face

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci fa si o rubrica cu anunturi matrimoniale pt mary. ii plac brunetii inalti. iti multumeste anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. :) I might have just what mary needs :)
    I have a friend that suits with your describe!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista si exceptii, dom'ne, exista si exceptii! Despre alea de ce nu pomenesti? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Jorjette, nu inteleg la ce te referi! exceptii de la ce ? sau de ce?? barbati care nu se gandesc doar la sex, femei care nu se gandesc doar la sex??

    RăspundețiȘtergere
  9. Barbati care se gandesc SI la sex, dar NU DOAR la sex... Adica cei care vad alte lucruri ceva mai importante. Exista! They're alive and walking among us!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar exista. La inceputul articolului am spus ca si Barbatii si Femeile au caractere diferite, iar apoi am detaliat despre majoritatea barbatilor! cei care nu se gandesc la sex sunt din ce in ce mai rar. dar sa fim seriosi, sa dau un exemplu!!!

    Johannes are 23 de ani si e frumusel
    Isolda are 23 de ani si e frumusica!
    Intrebare: La ce se gandeste Johannes? la cum sa-i daruiasca o bombonica? sau cum sa o roage pe Isolda sa mearga la biblioteca cu ei ?
    exista si de-astia, ii cunosc, intr-adevar, merg printre noi, dar nu vreau sa dau nume :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si sa zicem ca Johannes si Isolda abia s-au cunoscut la un chef, Isolda e praf sub masa si ajunge in pat cu Johannes, iar el spune ca nu vrea aventura de o noapte ci relatie serioasa. Intrebarea mea... Exista vreo varianta Johannes si pentru Mary din povestea de mai sus si care sunt sansele sa il gaseasca in viitorul apropiat? Ca tot ziceai ca stii persoane de genul. :-?

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.Asta ar face Isolda, nu Johannes (sa ii zica cu aventurile)
    pai uite Jorjette :), eu nu o cunosc pe Mary a ta!
    se gaseste speranta pentru oricine, important e sa stii unde sa cauti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti zic eu ca asta o poate face si Johannes. :)) Eu vorbeam de Mary de mai sus, din povestea cu Mary si John. :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Lui Mary ii plac Johnii Inalti si bruneti!
    Verseau are un John inalt si brunet. Are caracter foarte placut in preajma baietilor. E de nota 10! insa nu stiu cum se comporta in preajma fetelor!

    RăspundețiȘtergere